Wednesday 27 June 2012

Modni blog Cipelica Štiklica & Handmade by Sandra

    Danas vam predstavljam preslatku Jelenu Bovan koja je u svom najnovijem postu na modnom blogu Cipelica Stiklica ponela jednu od ogrlica Handmade by Sandra! Hvala Jovana!Ukoliko  niste do sada otkrili ovaj sjajni modni blog, a verujem da je to malo verovatno, pogledajte..... Modni blog Cipelica Štiklica: Timeout


Friday 22 June 2012

Mint & Chocolate

Leto je i zvanicno doslo i nije se obrukalo! Temprature su tropske ali me je stvarno sramota da se zalim jer smo svi kolektivno kukali mesecima kako nam je zima dojadila i kako jedva cekamo leto. Eto nam sad leta u svom njegovom sjaju :-))))

Elem, kako da mi budemo lepe i moderne? Moj predlog je divna osvezavajuca boja mente i stara dobra cokolada. Evo sta sam vam ja spremila:


















        Ukoliko vam se ovi komadi dopadaju pogledajte moj fb profil sa jos mnooogo toga slicnog i sasvim razlicitog ili me kontaktirajte na sandra.paunovic @gmail.com


Wednesday 20 June 2012

Color for hot summer 2012

Konacno nadjoh vremena za pisanje. Mnooogo je vremena proslo od poslednjeg posta ali nemojte misliti da nisam nista radila. Ne, ne.... svasta sam  novo spremila. Pocecemo od boja koje su svakako hit ovoga leta! Vesele, zabavne, divne!!!!!!