Tuesday 23 April 2013

Boje za proleće-leto 2013.- Kraljevsko plava

     Treća boja iz palete SS 2013.je plava, ali ne obična plava, ne ni bebi plava, već moćna, raskošna kraljevsko plava! Nazivaju je i indigo plava, Monaco Blue i boja desetleća, jer nikada ne izlazi iz mode.


 Magazin "Vog" je proučavao oblačenje Britanske kraljice Elizabete II u proteklih godinu dana i zaključio da kraljevsko plava opravdano nosi taj naziv. Čak 30 % kraljičinih kaputa, šešira i kostima je upravo ove boje! I mlada princeza Kate je krenula istim putem. Da li dele modni ukus ili  princeza želi što bolje da se uklopi u svoju kraljevsku porodicu?...nije ni bitno, stoji joj.


               


Tamno plava predstavlja dubinu, znanje, moć, integritet, stručnost, stabilnost i ozbiljnost.

Ova boja je zahvalna za kombinovanje, gotovo da nema boje sa kojom se ne slaže. Bilo da je nosite sa srodnim ili kontrasnim bojama, efekat je uvek odličan!



   
                
                                                                            handmade by Sandra

                                                                                             
                               
                                                   handmade by Sandra
 


Inspirisana prirodom i njenim majstorskim kombinacijama boja, ove sezone kreirala sam ogrlice koje su smele, ekcentrične i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

 

                                                   handmade by Sandra

 






Moja naklonost prema ovoj boji odrazila se i na odabir odeće za klince ove sezone :-) Mamina princeza sa ponosom nosi rajf hahdmade by mama :-)


I mali dasa je u trendu. Nabacio je plave patike, a zahvaljujući dragoj Maji i njenim divnim kravaticama i mašnama za dečake, neodoljiv je u svečanijim prilikama. Hvala teta Majo!




Ukoliko želite da ponesete nešto od ovih ili sličnih modela nakita, pogledajte fb profil Moj kreativni kutak.

Aksesoare za vaše male dzentlmene možete poručiti ovde po jako pristupačnim cenama.

2 comments:

  1. Nice information, valuable and excellent design, as share good stuff with good ideas and concepts, lots of great information and inspiration, both of which I need, thanks to offer such a helpful information here.  boho necklace

    ReplyDelete