Thursday 16 February 2012

Nagradice za vredne blogerice :-)

Dobila sam nagrade od Kristine -Creative i Bojane-Bojanine tvorevine i mnoogo sam se obradovala! Nisam ocekivala da cu pored zadovoljstva sto se bavim kreativnim radom imati prilike da kroz sve ovo upoznam i mnogo divnih devojaka sa slicnim interesovanjima. Hvala vam svima!


\


Po pravilima treba da napisem sedam stvari o sebi, pa da pocnem:

* Ove godine punim 35 godina, udata sam za skolskog druga sa kojim sam od davne 94.godine i imamo dvoje divne dece. Sofiju i Mihajla. Planiramo i trece.....
* Po profesiji sam dipl.pravnik ali od malena obozavam da se bavim kreativnim radom. Ne mogu da odolim lepom kamenu, skoljkici, zanimljivom listu... Pomalo sijem, isprobavam decoupage, pravim ukrase za kucu, obozavam DIY projekte ali moja najveca ljubav je izrada nakita i asesoara od tkanina. Tu se osecam kao svoj na svome.
*Slikajuci izradjen nakit otkrila sam i veliku ljubav prema izradi fotografija i pravljenju kolaza. Zaista uzivam u tome!
*Od nedavno sam pocela da posecujem sajmove i izlozbe kreativaca i upoznala neke divne ljude.
* U virtuelnom svetu takodje uzivam i dosta vremena provodim na internetu, narocito na facebook-u  pretrazujuci sve i svasta i naravno citajuci blogove  :-))))
*Volim da putujem, da ispijam kafu sa prijateljicama, da setam, trcim, plivam.... Ne kazam da sve to redovno radim ali eto volim...:-)))))
*Kao i ostalima, stalno mi nedostaje vremena. Na ustrb sna balansiram izmedju svakodnevnih obaveza majke i supruge i kreativnog rada. Verujem da ce biti jos teze kada bude lepo vreme i pocne sezona setnji, rolera, bicikli ali sigurna sam da cu uvek naci vremena da uronim u moje perle, konce i materjale!!!!!!!!!!

Eto, to je bilo o meni, a sada treba da navedem petnaest blogova kojima bi prosledila nagrade. Uz naravno Creativ i Bojanine tvorevine, to su :

sasvim neopravdano tek na 14. mestu jer ima fenomenalne tutorijale !!!!! 



2 comments: