Friday 15 March 2013

Modni detalji za dečake- Mali dzentlmen

Kada sam dobila ćerku, što je inače totalno neadekvatan izraz jer aludira da si do nečega dosao lako, tudjom zaslugom, bila sam presrećna. Već sa 6 meseci moja smizla je pozirala na porodičnim fotografijama u mini suknjici od dzinsa, medenim haljinicama, hulahopkicama, čizmicama........i jos moru fenomenalnih outfit-a, koje sam sa velikom radošću osmišljavala. Moj muž je umeo da kaže da se igram sa našom ćerkom kao sa lutkicom. Pa naravno da se igram, o tome sam sanjala jos dok sam listala stranice Politikinog zabavnika i seckala haljinice za "Obucite Maju".

A onda jednog lepog dana, kao u staroj pesmici, rodila se moja muška maza. Nisam se previše opterećivala osmišljavanjem njegovih modnih kombinacija jer ni sam nije pokazivao preveliko interesovanje za to, a iskreno, nisam ni imala vremena. Sve se svelo na uskladjivanje boja čarapica sa majicom ili duksom, poneke šmekerske naočare za sunce i fensi kačketić koji sam sam sva ushićena kupila zamišljajuci mog cool dasu, ali je neslavno zavrio u komodi čekajući da se gore pomenuti dasa predomisli :-)

Dasa je malo porastao i počeo da traži da i njega doteram kao seku, kada krenemo na neki rodjendan ili porodičnu proslavu.Gledao je tatu u odelu, sa kravatom i poželeo da i on bude tako lep. Na žalost, kod dečaka se to uvek svede na košuljicu ili dzemperić i frizuru. Tada smo otkrili medene kravate i leptir mašne za dečake. Lagane za kačenje i nošenje, sa divnim dezenima i vrlo povoljne!!!. Da ste samo videli tu sreću na njegovom licu kada je stavio i on kravatu, kao TATA! Svi me pitaju da li se buni kada ih nosi, a istina je da on sam insistira da mu stavim.

Za sve informacije pogledajte ovde. Preslatke Mali dzentlmen kravate i leptir mašne. Moguće je poručivanje u boji i veličini koja vam odgovara.
Ovo su samo neki od modela....







Evo kako to nosi moj mali dasa:




3 comments: